Grilované wheaty carpaccio

Grilované wheaty carpaccio

Vyzkoušejte výborný a přitom jednoduchý recept na grilované carpaccio s plátky wheaty, čerstvými liškami, cuketou a zeleninou.

 

 
1 cuketa
Wheaty plátky Salami 100g
olivový olej
150g čerstvých lišek
20g veganského margarínu ( např. Alsan bio) 
60g na kostky nakrájených rajčat (bez slupky a semínek)
3-4 lžíce balzamikového octa
2 lžíce řepkového oleje
8 lístků bazalky
svazek pažitky, nakrájený na drobno
sůl a pepř

 
Cuketu očistěte a omyjte, nakrájejte na šikmé slabé plátky. Lišky očistěte a opláchněte, 
případně rozkrojte. Cuketu a lišky osmahněte na margarínu dozlatova. 
Cuketu a plátky Salami potřete olejem a položte na grilovací plát, krátce po obou stranách 
opečte. Balzamikový ocet, řepkový olej, trochu soli a pepře dobře promíchejte. 
Přidejte nakrájenou pažitku, lišky a rajčata, nechte uležet a podle chuti dokořeňte. 
Na talíře položte plátky cukety a plátky Salami a rozdělte ochucenou směs rajčat a lišek. 
Lístky bazalky nakrájejte na proužky a použijte je na dozdobení hotového pokrmu.

 
Přejeme Vám při grilování dobrou náladu a dobrou chuť!


Dotazník není zadán


Napište svůj názor

*
*
*
*

* Vložením jakékoliv odpovědi se celé téma posune nahoru jako nejnovější, nevkládejte proto reakce na jiné téma bez použití odkazu 'odpovědět'.


Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.